Logo til låsesmedene

Få pris fra låsesmed i BERGEN og Hordaland

Har du bil, hus, hytte eller bedrift i Bergen og trenger en lokal låsemed?

låsesmed pristilbud

Låsemedene.no hjelder deg å sammenligne pristilbud på lokale låsemeder i Bergen og omegn. Våre tilknyttede låsesmeder svarer deg raskt, og gjør jobben etter avtale. Sammenligningstjenesten er gratis.

Andre byer

Finn låsesmed i Bergen - Få pris fra inntil 3 låsesmeder i Bergen og omegn. Du blir oppringt i løpet av kort tid. Vil du ha oppdraget utført, kan dette avtales direkte over telefon. 24/7 bemanning.

Slik velger du riktig låsesmed

Norske låsesmeder logo

Norske Låsesmeder er bransjeforeningen du kan stole på

Vi anbefaler at du velger en som har medlemsskap i bransjeforeningen Norske Låsesmeder, så kan du være trygg på leverandørens seriøsitet og faglig kunnskap. Alle medlemsbedriftene er listet opp på Norske Låsesmeder sine hjemmesider. Medlemsskap hos Norske Låsesmeder krever vandelsattest, godkjente regnskaper siste 3 år og opptaksprøve. Ikke alle låsesmeder i Norge er tilknyttet medlemsorganisasjonen, men du kan i alle fall være trygg om du velger noen som er registert her.

Hvordan velger jeg en låsesmed med god pris og service?

Har du låst deg ute fra bilen din eller huset? Da er tid penger, og rask hjelp er det viktigste. Uansett kan du spare penger og få en godt utført jobb ved å bruke anbudstjenesten fra Låsesmedene.no. Når du fyller ut skjemaet du blir kontaktet fra opptil 3 låsesmeder i i Bergen, fortrinnsvis de som ligger nærmest til postnummeret du tastet inn. Mange låsesmeder (de fleste) har 24/7 vaktordning og mange kan stille opp på bare 15-30 minutter. Låsesmedene har som oftest en fastpris på oppmøte og standard jobb, og eventuelle deler kommer i tillegg.

Dette kan låsesmedene hjelpe deg med

låsesmed oslo

Mange bruker tjenesten vår for akutte behov, som øyeblikkelig opplåsning når man er utestengt fra hus eller bil. Men det er mange tjenester som våre låsesmeder kan hjelpe deg med. Les nedenfor om utvalget innen adgangskontroll, alarmsystemer, nøkkelfiling og mer.

Sikkerhetsskap

Brann- og tyverisikre verdiskap  – Skapløsninger kan du få tilbud på gjennom anbudstjenesten fra lasesmedene.no. Mange av våre tilknyttede låsesmeder i Bergen har også våpenskap og andre solide skapløsninger for verdisaker.

Elektronisk dørlås

Dørlås med kode er veldig praktisk for familien, og med 6-12 sifrede koder er du trygg at på bare de du ønsker, slipper inn. Flere av disse låsene får du med egen app, blant annet fra Yale Doorman. Denne løsningen kan også integreres med Verisure og Sector Alarm.

Portåpnere

Få tilbud på komplette portåpnerløsninger for garasjer, bom, leddporter, vippeporter og tilsvarende. Mange av leverandørene leverer ikke bare komponentene til lås og fjernkontroll, men komplette installasjoner med serviceavtaler.

Låst ute fra hjemmet dit?

De fleste bruker tjenesten vår til å få umiddelbar hjelp med å låse seg inn når uhellet er ute. Få en god pris på låsesmed i Bergen 24/7 (eller andre steder i Hordaland). Uansett hvor du bor i landet så vil du få tilbud fra flere av våre tilknyttede låsesmeder når du legger inn en uforpliktende forespørsel.

Låst ute fra bilen din?

I mange tilfeller kan bilforhandleren din hjelpe deg, men av og til kan uhellet være ute til feil tid på døgnet. Da er det godt å vite at det finnes låsesmeder der ute som kan hjelpe deg, uansett når på døgnet. Selv med elektroniske låser så kan man fortsatt oppleve at man blir utelåst fra bilen sin. 

Låst ute fra kontoret?

Har du mistet nøkkelen din til kontoret, eller har ytterlåsen kjørt seg fast? Tid er penger, og i sentrale strøk Hordaland / Bergen så kan du få hjelp helt ned på et kvarters vasel. Låsesmedene er uansett vant til å reagere på kort varsel, og uansett hvor i landet du holder til.

ord og uttrykk

Låsesmedene bruker endel ord og uttrykk. Hvis du lurer på hva de mener noen ganger, kan du se en ordliste over vanlige faguttrykk hos Assa Abloy (tidligere Trioving) sin ordliste.

Jobber du som låsesmed i Bergen og er ikke oppført i tjenesten? 

Kontakt oss

låsesmed 24/7

Her er en oversikt over et lite utvalg over låstyper og merker som våre låsesmeder jobber med. Det finnes langt flere låstyper som ikke er nevnt her, og du kan gå ut i fra at låsesmeden kan hjelpe deg med alle slags type låsesystemer.

Tittelen låsesmed og utdannelsen

Læreplanen i låsemedfaget sier følgende om faget:

Låsesmedfaget skal legge grunnlag for yrkesutøvelse innen prosjektering, installering og vedlikehold av fysiske sikringsmidler, som lås- og beslagprodukter, til dører, vinduer og andre åpninger i nybygg og rehabiliteringsprosjekter. Låsesmedfaget skal bidra til å dekke samfunnets behov for sikring av liv, eiendom og verdier, og fremme utvikling av fagarbeidere med høy kompetanse innen både tradisjonelt låsesmedhåndverk og ny teknologi.

Opplæringen skal bidra til å gi lærlingen kunnskap og håndverksmessige ferdigheter innen alle deler av en sikkerhetsinstallasjon. Opplæringen skal fremme den enkeltes evne til å arbeide selvstendig og nøyaktig etter prosedyrer, tegninger og dokumentasjon. I tillegg skal opplæringen bidra til å utvikle kommunikasjons- og samarbeidsevne og kunnskap om nærliggende fagområder. Videre skal opplæringen fremme lærlingens fagetiske bevissthet og evne til kreativ tenking og kritisk refleksjon.

Opplæringen skal være praktisk, variert og bidra til å forberede lærlingen på å møte behov for og krav til sikkerhet og trygghet. Låsesmedfaget er i kontinuerlig teknologisk utvikling og endring og opplæringen skal legge et godt grunnlag for livslang læring.

Fullført og bestått opplæring fører fram til svennebrev.
Yrkestittel er låsesmed.

La en lokal låsesmed ringe deg.

låsesmed pristilbud

Gratis anbudstjeneste. Få pristilbud fra inntil 3 låsesmeder i nærheten av der du bor. Du blir oppringt i løpet av kort tid. Vil du ha oppdraget utført, kan dette avtales direkte over telefon. 24/7 bemanning.